| Firma z ponad 50-letnią tradycją, sprzedała już ponad 48 milionów produktów na całym świecie. Wszystkie z nich spełniają standardy międzynarodowej organizacji Underwriters Laboratories Inc – funkcjonującej od 1894 roku organizacji rozwijającej standardy bezpieczeństwa produktów, badań i certyfikatów.
Szybkowary Hawkins
Praktyczne i nowoczesne szybkowary skracają czas gotowania potraw aż 4-krotnie. Ich działanie opiera się na gotowaniu pod ciśnieniem. Jest to możliwe dzięki szczelnemu zamknięciu garnka, w którym dochodzi do wzrostu ciśnienia, a tym samym podniesienia temperatury do 122° C. Dania przygotowane w ten sposób zachowują wszystkie właściwości odżywcze składników, z których zostały wykonane. Urządzenie zachowują naturalny smak potraw, cenne witaminy i mikroelementy, np. umożliwiają zaoszczędzenie do 75% witaminy C, podczas gdy w tradycyjnych garnkach pozostaje jej po ugotowaniu zaledwie do 25%, pozwalając jednocześnie na gotowanie z niską zawartością tłuszczu. Osoby dbające o linię docenią też nakładkę do gotowania na parze. Zaawansowana technologia to także oszczędność czasu, energii i pieniędzy.
|
|